Tuesday, April 21, 2009

تصویب نامه کمیسیون موضوع اصل 138 قانون اساسی

جمهوری اسلامی ایران


رئیس جمهور

 

تصویب نامه کمیسیون  موضوع  اصل 138 قانون  اساسی

 

بسمه تعالی

"با صلوات بر محمد و آل محمد"

 

وزارت بازرگانی- وزارت مسکن و شهرسازی- وزارت امور اقتصادی و دارایی

وزارت نفت- وزارت نیرو - وزارت کشور

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات- وزارت دادگستری

 

وزیران عضو کارگروه مسکن به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران موارد ذیل را در خصوص طرح ساماندهی معاملات املاک و مستغلات کشور تصویب نمودند:

 

1-            وزارت بازرگانی مکلف است حداکثر تا پایان دی ماه 1387، سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات را تشکیل و نسبت به اتصال تمامی دفاتر مشاورین املاک دارای پروانه کسب و دفاتر اسناد رسمی به بانک مذکور اقدام نماید، به گونه­ای که امکان اختصاص و پیگیری کد رهگیری معاملات املاک و مستغلات برای آنها فراهم شود.

 

2-            ثبت هر گونه معامله راجع به عین یا منفعت املاک و مستغلات اعم از بیع، اجاره، وکالت، هبه، صلح و غیره بدون کد رهگیری در دفاتر اسناد رسمی ممنوع بوده و دفاتر مذکور موظفند در زمان ثبت معاملات ضمن احراز هویت اشخاص حقیقی و حقوقی که به وسیله سازمان ثبت احوال کشور (کد ملی) و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (کد اشخاص حقوقی) در اختیار قرار می­گیرد، کد رهگیری(شناسه) معاملات یاد شده را نیز ثبت نمایند.

تبصره 1- کلیه دفاتر مشاورین املاک موظفند از تاریخ اتصال به سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات تمامی معاملات را در سامانه مذکور ثبت نموده و کد رهگیری به آنها تخصیص دهند.

 

3-            وزارتخانه­های کشور، نیرو، نفت، امور اقتصادی و دارایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلفند از ارائه هر گونه خدمات در خصوص آب، برق، گاز، تلفن، مفاصاحساب مالیاتی و نظایر آن به مالکان، مستأجران یا وکلایی که تاریخ قرارداد آنها پس از پایان دی ماه 1387 بوده و فاقد کد رهگیری باشد، خودداری نمایند.

تبصره 1- وزارت بازرگانی موظف است امکان استعلام کدهای رهگیری به صورت الکترونیکی و برخط، توسط دستگاه­های یاد شده را فراهم نماید.

 

4-            کلیه ادارات امور مالیاتی موظفند در فرآیند استعلام دفاتر اسناد رسمی برای نقل و انتقال رسمی ملک، کد رهگیری ثبت معامله مذکور در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور را مطالبه نمایند.

 

5-            وزارتخانه¬های بازرگانی و دادگستری مکلفند بر حسن اجرای این تصویب‌نامه نظارت و نسبت به گزارش عملکرد ماهانه به کارگروه مسکن اقدام نمایند.



v    این تصویب نامه در تاریخ 21/10/1387 به تأیید مقام محترم ریاست جمهوری رسیده است.

 

v    رونوشت به دفتر مقام معظم رهبری، دفتر رییس جمهور، دفتر رییس قوه قضاییه، دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دفتر معاون اول رییس جمهور، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور، معونت حقوقی و امور مجلس رییس جمهور، معاونت اجرایی رییس جمهور، دیوان محاسبات کشور، دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل کشور، اداره کل قوانین مجلس شورای اسلامی، اداره کل قوانین و مقررات کشور، اداره کل حقوقی، کلیه وزارتخانه­ها، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت و دفتر هیأت دولت ابلاغ شده است.

 

Monday, April 13, 2009

بررسی مشکلات آپارتمان نشینی در منطقه قاسم آباد

مقدمه

مسكن بعدي از زندگي انسان

افزايش جمعيت باعث تغيير وضع مسكن شد. مساكن امروزي گذشته از حفظ و حراست انسان از سرما و گرما وظايفي ديگر نيز بر عهده دارند. در حقيقت مسكن امروزي نه تنها مكاني براي آسايش و فراغت انسان است، بلكه مي‌تواند در جهت اعتلاي فكري و روحي انسان مؤثر واقع شود و موجبات پيشرفت وي را فراهم آورد. بنابر اين در جهان امروز مسكن به عنوان يكي از نيازهاي ضروري انسان، كاركردهاي متنوعي دارد. برخي صاحب‌نظران موفقيت‌آميز بودن يك مسكن را در گرو 4 هدف مي‌دانند:

1-  بايد داراي ارزش‌هاي فرهنگي و اجتماعي باشد.

2-  بايد به اندازه كافي ارزان باشد.

3-  بايد بهداشت ساكنين را تأمين كنند.

4-  بايد تعمير و نگهداري در دوران عمر ساختمان در كمترين سطح باشد.

در حقيقت مسكن به عنوان بعدي از زندگي انسان با ساير ابعاد زندگي انسان در ارتباط و كنش متقابل است به طوري كه بر يكديگر تأثير مي‌گذارند و از يكديگر تأثير مي‌پذيرند،بنابراين براي مطالعه‌ي مسكن در يك جامعه بايد به ساير عواملي كه مستقيماًبه آن ارتباط دارند توجه كافي شود.

به طورمثال اگر مسكني كه ساخته مي‌شود با شرايط اقتصادي- اجتماعي- فرهنگي ومادي يك جامعه تطابق و هم‌خواني نداشته باشد ويا با اسلوبي غير از آن چه بايد ساخته نشود شايد مورد بي‌توجهي قرار گيرد.

در هر نقطه از كره خاكي خانه‌هاي مختلفي بر حسب نيازها و ضرورت‌هاي زندگي يافت مي‌شوند. اين اشكال گوناگون خود معلول عوامل متعددي هستند كه انسان را ناگزير به انتخاب شكل خاصي از مسكن كرده است و تأثير عوامل مختلف زيستي و اجتماعي به طور مستقيم و غيرمستقيم در تعيين نوع مسكن غيرقابل انكار است.
سعادت آباد
تهرانپارس
رسالت
میرداماد
نارمک

Monday, April 6, 2009

ميز تحريرهاي زير تختخوابي

miz-takhtekhab.jpg


يكي از مهمترين راههاي استفاده بهينه از فضا در يك اتاق، آن هم با وسعتي كم و كاربردهاي بسيار، استفاده از ارتفاع موجود است. اين ارتفاع شامل فاصله سقف تا كف بوده و با توجه به اين كه اين فاصله در معماري جديد ايراني 280 تا 290 سانتيمتر است، هنوز امكان مانور دكوراسيوني بسياري وجود دارد و از اين طريق مي توان پاره اي از نيازهاي دكوراسيوني- كاربردي را برآورده نمود. البته اين نيازها رابطه مستقيمي با شرايط مالك و يا مالكين اتاق و موقعيت فضا دارد. در اين جا نيز هدف ما ارائه راهكار براي اتاق خواب كوچك فرزند محصل خانواده از طريق لوازم دكوراسيوني كم جا است.

از آنجا كه نياز بچه ها به خصوص محصلين در اتاقشان تنها به فراهم شدن محل خوابي مناسب خلاصه نمي شود و همچنين محققين امور تحصيلي دانش آموزان، همواره به اختصاص فضائي مخصوص انجام تكاليف و مطالعه درسي و غير درسي توصيه مي كنند، شما نيز مي توانيد به راحتي با انتخابي صحيح براي دكوراسيون اتاق فرزندتان ، هم بستري راحت و آرام براي خواب او به ارمغان آوريد و هم مكاني براي انجام امور مدرسه اش فراهم كنيد.


از قديم الايام كاربرد تخت هاي دو طبقه براي اتاق مشترك دو فرزند خانواده بسيار رايج بوده است ، ولي در نمونه هايي كه در تصاوير ملاحظه مي كنيد اين گونه تخت هاي طبقاتي تنها براي يك نفر قابل استفاده است و فضاي زيرين آن به جاي تختخواب ديگر، به اتاق كار كوچكي مبدل شده است.


مزيت ديگر اين قبيل تركيب ها اين است، در صورتي كه شما داراي دو فرزند و يا بيشتر باشيد و امكان اختصاص تنها يك اتاق به همگي آنها وجود داشته باشد، مي توانيد با در نظر گرفتن وسعت فضاي اتاق و ابعاد سرويس انتخابي، به تعداد فرزندانتان از اين گونه تركيب ها تهيه كرده و در هر گوشه از اتاق قرار دهيد. به اين ترتيب نه تنها ديگر نيازي به تهيه ميز تحرير و كمدي جداگانه براي هر يك از آنها نيست، بلكه با اين شرايط شما براي هر يك از بچه ها تنها به ميزان وسعت يك تختخواب از سطح كف اتاق را اشتغال كرده ايد. در تصوير تركيب كاملي از ميز تحرير، كمد و تختخواب را ملاحظه مي كنيد.


در اين تركيب به جهت آنكه سطح ميز تحرير به صورت كشويي به هنگام لزوم از فضاي زير تختخواب بيرون آمده و مورد استفاده قرار مي گيرد، ارتفاع زيادي براي تختخواب در نظر گرفته نشده است، زيرا دانش آموز براي انجام كار در پشت ميز نياز به نشستن در فضاي زير تختخواب را ندارد بلكه كافي است سطح ميز را بيرون كشيده و به مطالعه مشغول شود و در پايان كار نيز با داخل كردن سطح كشويي در محل معين در زير تختخواب ديگر اثري از ميز تحرير به چشم نمي خورد. تنها مسئله اي كه به هنگام انتخاب و يا سفارش ساخت چنين مدلي بايد مورد توجه قرار گيرد اين است كه وجود فضائي خالي حدود 1 الي 5/1 متر در كنار تختخواب براي بيرون آمدن سطح ميز كشويي ضروري است.


در اين تصوير تركيب كامل ديگري از اين لوازم دكوراسيوني كم جا را ملاحظه مي كنيد. در اين مدل، تختخواب در ارتفاع 170 سانتيمتري از زمين قرار گرفته و كليه لوازم واقع در زير آن شامل ميز تحرير و دراور، از يكديگر و از تختخواب جدا هستند. يعني به راحتي مي توان با تغيير شرايط محيطي هر يك از آنها را به صورت جداگانه در هر گوشه از اتاق استفاده كرد.

در واقع ابعاد كلي آنها به گونه اي در نظر گرفته شده است كه امكان قرارگيري آنها در كنار هم و در نهايت در زير تختخواب وجود داشته باشد. ابعاد كلي اين تركيب عبارت اند از:

(طول 200 سانتيمتر)× (عرض 105 سانتيمتر)× ( ارتفاع 170 سانتيمتر)

در تركيب زير، تخت در نزديكترين ارتفاع ممكن به سقف قرار گرفته و توسط چهار عدد پايه و ستون هاي محكم و مطمئن به ديوار و در نهايت به زمين نصب شده است. به اين ترتيب فضاي زيرين آن نيز، با گذاشتن ميز تحرير، دراور و كمد به اتاق كاري مجزا و متحرك اختصاص يافته است ، به اين معنا كه اين قسمت از اتاق در يك مقطع عرضي به دو نيمه غيرمساوي تقسيم شده است.

آپارتمان

نكته:

آپارتمان

انتقال تختخواب به نزديكي سقف اتاق به طور قطع با هدف اختصاص فضاي زيرين آن به ميز تحرير مي تواند انجام نگيرد بلكه هنگامي كه فضاي خالي اتاق براي قرار دادن لوازم و وسائل ديگر و همچنين بازي كردن بچه كافي نباشد، هم مي توان از اين روش استفاده نمود

آپارتمان

دروس

جنت آباد

میرداماد